• Kvetinkové koncerty

          • V pondelok  10. mája sa na našej ZUŠ Michala Vileca uskutočnili dva krásne koncerty venované všetkým mamkám, babkám .... Kvetinkový koncert je už na našej škole tradíciou. Ďakujeme všetkým účinkujúcim ako aj publiku, ktoré prišlo podporiť naše mladé talenty.      

        • Stalo sa ešte v apríli ....
          • Stalo sa ešte v apríli ....

          • Naša základná umelecká škola spolupracovala na programe na Radničnom námestí pri príležitosti

            „ Dňa EU“.  V programe vystúpil DFS Vienok so Žiackou ľudovou hudbou a žiaci tanečného odboru.

            V ten istý deň sme spolupracovali na programe „ Otvárania fontán", kde vystúpil náš pedagóg Marián Bukovský.

          • Veľkonočné prázdniny !!!

          • Veľkonočné prázdniny !!!

            Želáme Vám veselú Veľkú noc, veľa vody, pohody, spokojnosti a radosti.

            Veľkonočné prázdniny sú od 18. 4. 2019 do 23.4.2019. Nástup do školy po prázdninách je v stredu 24.4.2019

          • Vianočná rozprávka Kráľ drozdia brada

          • Ako je už zvykom aj vianočné predstavenie patrí do programu našej ZUŠ. Ani tento rok žiaci LDO a TO nezaháľali a pripravili pre škôlky, školy a širokú verejnosť krásne predstavenie.   

        • Slávnostná akadémia k 80 - výročiu našej ZUŠ
          • Slávnostná akadémia k 80 - výročiu našej ZUŠ

          • Je to už neuveriteľných 80 rokov od kedy svoje brány prvý krát otvorila najstaršia umelecká škola v našom regióne  -  Základná umelecká škola Michala Vileca. Oslavy tohto výročia vrcholili práve tento školský rok a vyvrcholili v piatok 7. decembra 2018 Slávnostnou akadémiou v priestoroch koncertnej sály spomínanej Základnej umeleckej školy.

            Slávnostný koncert, na ktorom vystúpili terajší , ale aj bývalí žiaci tejto školy a ich pedagógovia ukázal nesmiernu kvalitu tejto vzdelávacej inštitúcie, ktorá je aj v tejto modernej dobe nezastupiteľným kultúrnym článkom nášho mesta Bardejov.  Tóny klasickej,  ale aj modernej hudby a folklóru, striedali gratulácie a pozdravy pozvaných hostí, ktorí s oslavujúcou inštitúciou spolupracovali resp. sa na jej histórii spolupodieľali. Najvyšším ocenením práce celého kolektívu a ich žiakov bolo odovzdanie v poradí už druhej „ceny primátora mesta Bardejov“  MuDr. Borisa Hanuščaka, ktorý toto ocenenie aj vlastnoručne odovzdal do rúk riaditeľky školy Mgr. Márii Ďurčákovej.

            V túto slávnostnú chvíľu boli riaditeľkou školy ocenení  aj  žiaci, pedagógovia a sponzori, ktorí našu školu mimoriadne reprezentovali  resp. pomáhali vytvárať Základnej umeleckej škole Michala Vileca status úspešnej a živej umeleckej školy.  Boli to žiaci Kristián Guttek, Tomáš Jurč, Vanessa Varaliová, pedagógovia Marián Bukovský, František Palša, Mgr. Miloslav Stojan, PaedDr. Helena Tomečková, Peter Vyslocký a sponzori Mgr. Marcela Hudáková, Ivan Reviľák, Ing. Mária Vaňková  a Ing. Jaroslav Žák.         

            Počas slávnostného večera svetlo sveta uzrelo aj nové v poradí už druhé CD, na ktorom sú zachytené tie  najlepšie hudobné výsledky  individuálnej, ale aj kolektívnej práce našich žiakov  a ich pedagógov. Tiež bola pri príležitosti 80 – teho  výročia založenia ZUŠ  vydaná  pamätnica, kde je  zachytených posledných 10 rokov histórie školy  a ktorá bola spolu s CD  prezentom pre pozvaných hostí.        

            Základnú umeleckú  školu Michala Vileca a jej úspešných 80 rokov vytvárali vždy hlavne jej zamestnanci a učitelia, ktorým patrilo záverečné defilé a ktorým sa obecenstvo v závere poďakovalo obrovským potleskom.    

            Ďakujeme všetkým absolventom našej školy, bývalým aj terajším zamestnancom, mestu Bardejov a všetkým, ktorí našu školu podporujú a oceňujú tak prácu Základnej umeleckej školy Michala Vileca v Bardejove.   

          • Koncert - Jubilejné Vianoce

          • ZUŠ predstavila svoj Vianočný program aj pre širokú verejnosť. Tento koncert bol venovaný 80 - tému výročiu založenia našej ZUŠ.   

        • Vianočné prázdniny !!!
          • Vianočné prázdniny !!!

          • Základná umelecká škola Michala Vileca, praje svojim žiakom ich rodičom a všetkým našim priateľom krásne prežitie Vianočných sviatkov a všetko dobré do nového roku 2019. 

             

            Prázdniny začínajú 24.12.2018 a končia 7.1.2019 

            Do školy sa nastupuje 8.1.2019 

             

            ODDYCHUJTE !!!